Kekkonen saatanan tunarit T-paita (corpse paint edition)

29,90

Ilmainen toimitus! Toimitusaika 5–10 arkipäivää – postitetaan ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme (pidempi toimitusaika).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

  Kuvaus

  Saimme käsiimme harvinaisen valokuvan vuosikymmenten takaa kun Kekkonen soitti pienessä black metal -bändissä nimeltä Saatanan Tunarit. Diskografia jäi hieman ohueksi, mutta ehkäpä hyvä niin. Ei vaan, saatanan tunarit on oikeasti peruja presidentti Kekkosen niinsanotuista myllykirjeistä, eli kirjeenvaihdosta virkamiesten välillä jotka nykyään luettaisiin varmaankin reaaliajassa Twitteristä. Kyllä sitä ennenkin piikiteltiin ja kuittailtiin, mahdollisesti jopa suorempaankin tyyliin kuin nykyään. Yhtä kaikki, saatanan tunarit oli yksi Urkin lausahduksista joita edelleenkin muistellaan.

  Saatanan tunarit oli presidentti Kekkosen lausahdus 1970-luvun puoliväslistä hänen niinsanotuissa myllykirjeissä. Kekkonen tarkoitti sanomisensa virkamiehille jotka olivat jyrkin sanankääntein kritisoineet poliittisia virkanimityksiä. Kekkonen saatanan tunarit on jäänyt elämään omaa elämäänsä ja tunnetaan nykyäänkin laajalti. Saunazillan Kekkonen saatanan tunarit paita yhdistää Kekkosen metallimusiikin maailmaan, tuloksena hauska huumoripaita joka hauskuuttaa ihmisiä viikon jokaisena päivänä. Kekkonen saatanan tunarit paita on jo suorastaan klassikko, mutta Saunazilla teki siitä nyt vielä suuremman klassikon. Kekkonen saatanan tunarit on hauska huumoripaita Saunazilla verkkokaupasta. Presidentti Kekkonen on yhdistetty metallimusiikin maailmaan oivaltavalla tavalla ja suunniteltu T-paidaksi. Laajalti koko Kekkonen saatanan tunarit on jo tunnettu lausahdus Kekkosen ns myllykirjeistä 1970-luvun puolivälistä, missä Kekkonen oli närkästynyt virkanimityksiä kritisoineille virkamiehille. Saatanan tunarit onkin jo kuin lentävä lausahdus joka elää omaa elämäänsä ja kuulee ihmisten sanottavan nykyäänkin. Halusimme tuoda Kekkonen saatanan tunarit aiheeseen kokonaan uuden tulokulman, jonka lopputuloksena nyt siis hauska huumoripaita.

  Lisätiedot

  Kekkonen saatanan tunarit paita on ommeltu huippuluokan puuvillaneuloksesta. Tasaisempaa ja pehmeämpää puuvillaa saat hakemalla hakea. Airlume-kampapuuvillan valmistusmenetelmä poistaa myös n. 2,5 kertaa enemmän epäpuhtauksia raakamateriaalista kuin muut perinteiset menetelmät.

  Saatanan tunarit paidan malli on normaali classic fit, eli sopii myös naisille. Paidassa on sivusaumat ja vahvistettu olkasauma. Kekkonen takaa laadun!
  Kekkonen saatanan tunarit paita Saunazillalta ilman toimituskuluja! Saunazillan oivaltava ja taiteellinen uusi tulokulma aiheeseen Kekkonen saatanan tunarit, lopputuloksena hauska huumoripaita.

  Osittainen kuvalähde (muokattu): Museovirasto; Historian kuvakokoelma; Kuvasiskot CC BY 4.0

  Paino Ei saatavilla/-tietoa
  S M L XL 2XL 3XL
  Leveys, cm 46 51 56 61 66 71
  Pituus, cm 71 73,5 76 78,5 81 84


  Malli on ”perus”, eli istuu hyvin eurooppalaisten päälle.
  Tarkistathan mitat ennen tilaamista.

  Tuotteen puuvilla on viljelty ja tuotettu ympäristöjalanjälki ja reilut työolosuhteet huomioiden, yhteistyössä mm. Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. Tämä on parempi valinta puuvillan viljelijöille, tuotantotyöntekijöille, maaperälle, ilmastolle, tuotteen laadulle ja kuluttajalle.

  Tämä tuote lähetetään ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme. Tämän tuotteen toimitusaika on hieman normaalia pidempi, eli 5–10 arkipäivää. Tämä siksi, kun käytämme samaa keskusta kansainvälisiin tilauksiimme ja ainakin toistaiseksi se tuo meille helpotusta tuotantoon ja logistiikkaan.

  Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

  Jos jokin askarruttaa, ota toki yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Saatat myös pitää...

FAQ

 • Kuinka nopeasti saan tuotteen?
 • Tämä tuote lähetetään ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme. Tämän tuotteen toimitusaika on hieman normaalia pidempi, eli 5–10 arkipäivää.

 • Paljonko toimituskulut ovat?
 • Tilaukselle ei tule erillisiä toimituskuluja, toimituskulu sisältyy tuotteen hintaan.

 • Ovatko maksut turvallisia?
 • Kylla ovat. Käytämme puhtaasti suomalaista maksupalveluntarjoajaa (Paytrail). Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  Pankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken

  Luottokortit: Visa, Mastercard, American Express

  Mobiilimaksutavat: Pivo, MobilePay, Siirto, Apple Pay

 • Millainen mitoitus tuotteessa on?
 • Paidoissa, huppareissa ja muissa pukineissa perussääntönä on ns. "peruskoko", eli leikkaus joka totuttuun tapaan mahtuu kivasti meidän suomalaisten päälle. Tarkistathan kuitenkin kokotaulukon tiedot jos epäilyttää.

 • Millainen palautusoikeus tuotteella on?
 • Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

Liity listalle

Haluatko saada kuumimmat uutuudet ja sisäpiirin salaiset tarjoukset sähköpostiisi? Siinähän nyt voi pelkästään voittaa. Tästä mukaan!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.