Suomi-aiheet

Kuvan Suomi-leijona on saatavana Saunazilla-nettikaupasta, tuotteissa T-paita miehille ja T-paidat naisille.

Suomi

Suomi voittaa! On viety lätkäkisat, Euroviisut ja Nobelit, mutta voittokulku jatkuu. Seuraavia saavutuksia odotellessa kannattaa ostaa meiltä paljon Suomi-aiheisia tuotteita.

Sauna tapahtuu ja elämään pitää suhtautua sen mukaan. Sauna-aiheinen musta T-paita miehille ja naisille, laadukas ja kestävä paita painatuksella, jossa yhdistyy ympäristöystävällinen puuvilla ja kestävä kehitys. Tyylikäs Sauna T-paita joka ilahduttaa pitkään, pysyy kuosissa eikä haalistu pesussa. Saunazillan Sauna T-paita on myös hyvä lahjaidea kaverille. Tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

Sauna

Mikä onkaan suomalaisempaa kuin sauna? Sieltä meidänkin nimi tulee – Saunazilla ei jätä saunan ilosanomaa julistamatta, ei täällä Suomessa eikä maailmalla. Nyt aletaan lyömään sitä löylyä!

Suomi ja jääkiekko yhdistyy tässä paidassa täydellisesti. Jääkiekko fanipaita, musta T-paita miehille ja naisille, laadukas ja kestävä paita painatuksella, jossa yhdistyy ympäristöystävällinen puuvilla ja kestävä kehitys. Tyylikäs Leijona fanipaita joka ilahduttaa pitkään, pysyy kuosissa eikä haalistu pesussa. Suomi leijonat paita on myös hyvä lahjaidea kaverille. Suomi jääkiekon maailmanmestari! Suomi jääkiekon MM-kisat vetää TV:ssä yli miljoona katsojaa ja nyt huudetaan Suomi voittoon! Tästä kuitenkin päälle ensin jääkiekko paita. Hienot fanipaidat Saunazillan verkkokaupasata! Tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

Jääkiekko

Lätkähullujen tuotekategoria. Kannustat joukkueita sitten SM-voittoon tai MM-kultaan, me haluamme myydä sinulle täältä jotain.

Mies istumassa Rovaniemellä jäätyneen järven jäällä, päällään Saunazillan musta Rovaniemi huppari miehille ja naisille.

Talvi

Lunta tupaan niin että pöllähtää. Lumisia talvia vielä riittää, eli otetaan niistä kaikki irti. Tästä kategoriasta löydät kasvavan Talvi-valikoiman.