Viisaita kysymyksiä ja helppoja vastauksia!

Keitä me olemme?

Se ystävällinen naapurin puoti, mutta toimimme verkossa. Eli morjensta pöytään ja tervetuloa! Juhlistamme hauskaa ja omalaatuista suomalaisuutta ja haluamme viedä ”suomimeinkiä” maailmalle.

Mites nuo toimituskulut?

Kaikissa tuotteissa on ilmainen toimitus Suomeen.

Miksi joissain tuotteissa on eri toimitusaika?

Useimmissa tuotteissa toimitusaika on 4–6 päivää ja lähetetään Helsingin varastoltamme. Tuotteiden toimitusaika näkyy selkeästi aina tuotesivulla.

Osa tuotteistamme toimitetaan logistiikkakeskukseltamme Keski-Euroopasta, näiden toimitusaika on 5–10 arkipäivää. Tämä siksi, kun käytämme samaista keskuspaikkaa kansainvälisiin tilauksiimme ja siinä hoituu kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kyse on siis kustannustehokkuudesta, vaikka näiden tuotteiden toimitusaika piteneekin hieman. Mahdollisesti saadaan tuohon parannus myöhemmin.

Ovatko maksut turvallisia?

Kyllä ovat. Löytyy kaikki suosituimmat maksutavat ja viimeisimmät turvallisuuspykälät.

Tuleeko teiltä uutiskirjeitä sähköpostiin?

Vain jos haluat. Erilaisia tarjouskampanjoita uutiskirjeen tilaajille joskus tulee, joista muut ei sitten tiedäkään mitään. Se on siis ihan spesiaaliklubi. Tilaa uutiskirje.

Voiko teitä seurata somessa?

Sehän on jopa suositeltavaa. Ollaan mm. Facebookissa, Instagramissa, X-Twitterissä, Youtubessa ja meidän Tiktok alkaa pelaamaan heti kun joku meistä oivaltaa miten se toimii.