Kaikki kaupungit

Jauha skeidaa, niin saat pataan.

Helsinki

Hesa, Stadi, Iso Kirkko… Mahdollisuuksien kaupunki täynnä mahdottomuuksia. Maamme rakas pääkaupunki ja sulatusuuni, missä yhdistyy tieteet, taiteet ja kulttuurit. Stadista on moneksi.

Musta ja tyylikäs miesten T-paita aiheella

Espoo

Modernista taiteesta kansallispuistoon, merellistä maisemaa… ja Tapiola (pieniä virheitä pitää aina olla)

Mustaa makkaraa väärään kurkkuun. Tampere paita miehille, hauskalla musta makkara -teemalla.

Tampere

Särkänniemi, musta makkara ja Herwoodin kansallispuisto. Lyödään vielä Popeda päälle, niin on Nääsvillessä ihmisen hyvä olla. Kaipa siellä joku lätkäjoukkuekin on.

Hauska musta huumoripaita naisen päällä. Paidan painatus on Vantaa-aiheinen ja saatavana Saunazillan verkkokaupasta.

Vantaa

Stadin ja Vantaan raja on enemmänkin henkinen. Omat rakastetut lähiönsä molemmilla. Vantaalla asuminen on pelkästään asennoitumiskysymys.

Oulu-aiheinen musta Oulu huppari miehille ja naisille, Saunazillan verkkokaupasta.

Oulu

Pohjois-Pohjanmaan menestystarina, vetovomainen omituisuus talvipakkasilla ja kesähyttysillä. Suomessa on kyllä paljon ikävempiäkin paikkoja.

Kuvassa naisella

Turku

Aurajoen molemmin puolin asettunut, 800–vuotinen reliikki. Åbon itsenäisyyspyrkimykset Turusta ovat voimissaan, mutta emme täällä Saunazillalla valitse puolia.

Miehellä päällään hauska musta Jyväskylä-aiheinen Jyväskylä paita Saunazilla-nettikaupasta.

Jyväskylä

Jypinkylä, Nykäskylä, Jyväshyvä… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Perinteikäs opiskelijakaupunki kauniilla kesällä ja rallikisoilla. Suosittelemme!

Miehellä kuvassa päällään hauska musta Kuopio paita Saunazilla-verkkokaupasta, paidan aiheena

Kuopio

Savon New York, kalakukkoa hurtilla huumorilla maustettuna. Puijon maisemat ja Kallaveden liplatus tuovat seesteistä elämänlaatua, eikä Tahkollekaan ole kuin yksi luikaus.

Kuvan naisella päällään musta Lahti-aiheinen huppari Saunazillalta. Laadukas ja ympäristöystävällinen huppari sopii kuvan skeittaus-aiheeseen, sekä kaikkeen muuhun arkikäyttöön.

Lahti

Lahden vierestä on kiva ajaa ohi, koska Nelostien varrelta tuntuu löytyvän aina jotain muuta mielenkiintoisempaa. Ei vaan, hieno urheilukaupunki ja maineeltaan Suomen turvallisin.

Saunazillan hauska jääkiekko-aiheinen musta T-paita. Kuvassa miehen päällä

Pori

Satakunnan kulttuurikaupunki ja koko maailman ystävyyskaupunki. Lätkää, jazzia, ja sinappia päälle.

Mies ja nainen hiekkarannalla. Hauska lifestyle-kuva Saunazillan mustasta huumoripaidasta aiheella

Kouvola

Kymijoen varrella sijaitseva hylätty kaupunki. Hätiköidyt mielikuvat saattavat heittää ajatuksesi ensin Tšernobylin viihtyisyyteen, mutta Kouvolassa on kuitenkin toimiva rautatieasema.

Musta naisten T-paita Saunazillan verkkokaupasta, Lappeenranta-aiheinen naisten paita urbaanissa kaupunkimiljöössä.

Lappeenranta

Ymmärsimme taannoin Saunazillan tuotekehitysosastolla, että kukaan ei tunnu tietävän Lappeenrannasta juuri mitään. Haluammekin korjata tätä, koska kaupunki löytyy kuitenkin kartalta ja on tiettävästi osa Suomea.

Kuvassa mies, jolla on päällään Saunazillan hauska musta huppari, aiheella

Hämeenlinna

Linnaa, Aulankoa, luontoa ja kirpputoreja. Hämeenlinnan vanhimmat kirppikset lienee jo 1600-luvulta, eivät vaan taida enää olla pystyssä. Heittämällä Kanta-Hämeen viihtyisintä aluetta.

Musta Vaasa-aiheinen kotiseutupaita Saunazillan verkkokaupasta. Kuvassa nuori mies päällään Saunazillan Vaasa-paita.

Vaasa

Michelin-tason tillimakaronia kaksikielisesti palveltuna. Kuin oma erillinen metatason kansakuntansa kaikesta muusta sivussa, mutta onpa siellä pidetty häjytkin kurissa. Emme siis kuittaile enempää.

Saunazillan musta miesten T-paita aiheella

Seinäjoki

Tämä merellinen kaupunki on kauneimmillaan juuri kesällä, talvella kannattaa matkustaa jonnekin muualle. Asukkaat tunnetusti itsepäisiä, mutta sieltä se suomalainen sisukin kumpuaa. Pisteytämme Seinäjoen 3/5.

Mies istumassa Rovaniemellä jäätyneen järven jäällä, päällään Saunazillan musta Rovaniemi huppari miehille ja naisille.

Rovaniemi

Pohjoisen Suomen sydän, joka sykkii matkailubisnestä ja joulumieltä. Talvisin otetaan vähän lämmikettä ja suoraan sanottuna kesälläkin, ihan varmuudeksi.

Nainen kotitoimistossa, päällään Saunazillan musta ja hauska Mikkeli-aiheinen unisex-huppari.

Mikkeli

Haluamme tehdä hyvää ja olla mukana tukemassa Mikkeliä. Mikkeliosaston myyntivoitoista lahjoitamme osuuden ei yhtään mihinkään. Ihan kiva mestahan se on, tosin, ei nyt mikään Kouvola.

Nainen kesäisessä tunnelmassa, päällään Saunazillan musta Porvoo T-paita naisille.

Porvoo

Kaunis ja viihtyisä tienoo, jossa vanha historia kohtaa nuoret mopojonnet. Pärinästä viis, kehitämme lisää Porvoo-aiheisia tuotteita, kunhan Posti kääntää meille ensin suomeksi kaikki ne ruotsinkielisten osoitteiden nimet.

Kingdom Of Kotka -niminen musta miesten T-paita, kuvassa iloinen mies Saunazillan paita päällään.

Kotka

Merellinen Kymenlaakson kantisbaari. Paikka, jonka läpi on tultu ja menty iät ja ajat, jotkut jopa sinne jääneetkin. Kotkalaiset – tämä osasto on Teille.

Saunazillan huumoripaita aiheella

Muut

Suomessa on paljon muutakin parjattavaa, kuin pelkästään suurimmat kaupungit. Ei siis mitään tähteitä, vaan kunnon perunaa ja voita.