Neon revontulet kangaskassi

28,90

Ilmainen toimitus! Toimitusaika 5–10 arkipäivää – postitetaan ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme (pidempi toimitusaika).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

  Kuvaus

  Vibat on kuin suoraan Van Goghin Tähtikirkkaasta yöstä, yhdistettynä talviseen revontulitukseen ja hyytävään pakkaseen. Funkya väriä elämään!

  Tämä laadukas ja kestävä Lappi kassi / polyesterikassi löytyy kolmessa eri koossa ja palvelee luotettavasti vuoden jokaisena vuodenaikana. Kankaan paksuus on 200 g/m2 ja sisäpinta on suojattu laminaattikerroksella tukemaan kovaa käyttöä. Kassin kuvapainatus on molemmin puolin kassia.

   

  Lisätiedot

  Paino Ei saatavilla/-tietoa

  Size Chart

  S M L
  Leveys 33 40.7 45.7
  Korkeus 33 40.7 45.7
  Syvyys 8.8 8.8 8.8
  Kahvat 30 30 30
  Kahvan leveys 2.5 2.5 2.5
  S M L XL 2XL 3XL
  Leveys, cm 46 51 56 61 66 71
  Pituus, cm 71 73,5 76 78,5 81 84


  Malli on ”perus”, eli istuu hyvin eurooppalaisten päälle.
  Tarkistathan mitat ennen tilaamista.

  Tuotteen puuvilla on viljelty ja tuotettu ympäristöjalanjälki ja reilut työolosuhteet huomioiden, yhteistyössä mm. Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. Tämä on parempi valinta puuvillan viljelijöille, tuotantotyöntekijöille, maaperälle, ilmastolle, tuotteen laadulle ja kuluttajalle.

  Tämä tuote lähetetään ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme. Tämän tuotteen toimitusaika on hieman normaalia pidempi, eli 5–10 arkipäivää. Tämä siksi, kun käytämme samaa keskusta kansainvälisiin tilauksiimme ja ainakin toistaiseksi se tuo meille helpotusta tuotantoon ja logistiikkaan.

  Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

  Jos jokin askarruttaa, ota toki yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Saatat myös pitää...

 • Historiallinen Oulu. Musta Oulu-aiheinen miesten Oulu T-paita painatuksella, teemana asenne ja huumori. Pehmeä kampapuuvilla tuo mukavuutta arkeen. Sopii myös naisille, eli ns. Unisex Oulu paita.

  Oulu – since 1605 T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Lappi-aiheinen design-paita, Suomi-teema ja revontulet ovat painatuksen pääaiheina. Musta miesten Lappi T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Lappi paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazilla nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  Neon revontulet T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Up in the fucking Rovaniemi. Musta Rovaniemi-aiheinen miesten Rovaniemi T-paita painatuksella, teemana asenne ja huumori. Pehmeä kampapuuvilla tuo mukavuutta arkeen. Sopii myös naisille, eli ns. Unisex Rovaniemi paita.

  Rovaniemi – pretty fucking up there T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Tampere-rakkautta kylliksi! Musta Tampere-aiheinen miesten Tampere T-paita painatuksella, teemana asenne ja huumori. Pehmeä kampapuuvilla tuo mukavuutta arkeen. Sopii myös naisille, eli ns. Unisex Tampere paita.

  I love TRE T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista

FAQ

 • Kuinka nopeasti saan tuotteen?
 • Tämä tuote lähetetään ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme. Tämän tuotteen toimitusaika on hieman normaalia pidempi, eli 5–10 arkipäivää.

 • Paljonko toimituskulut ovat?
 • Tilaukselle ei tule erillisiä toimituskuluja, toimituskulu sisältyy tuotteen hintaan.

 • Millainen palautusoikeus tuotteella on?
 • Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

Liity listalle

Haluatko saada kuumimmat uutuudet ja sisäpiirin salaiset tarjoukset sähköpostiisi? Siinähän nyt voi pelkästään voittaa. Tästä mukaan!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.