Love Helsinki T-paita

29,90

Ilmainen toimitus! Toimitusaika 5–10 arkipäivää – postitetaan ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme (pidempi toimitusaika).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

  Kuvaus

  Rakastakaamme Helsinkiä. Stadi on mesta paikka eli osta tästä rakkaudella itsellesi Helsinki paita.

  Voit tutustua erikseen myös kasvavaan Helsinki paita -kokoelmaamme.

  Lisätiedot

  Helsinki paita on ommeltu huippuluokan puuvillaneuloksesta. Tasaisempaa ja pehmeämpää puuvillaa saat hakemalla hakea. Airlume-kampapuuvillan valmistusmenetelmä poistaa myös n. 2,5 kertaa enemmän epäpuhtauksia raakamateriaalista kuin muut perinteiset menetelmät.

  Malli on normaali classic fit, eli sopii myös naisille. Paidassa on sivusaumat ja vahvistettu olkasauma.

  Paino Ei saatavilla/-tietoa
  S M L XL 2XL 3XL
  Leveys, cm 46 51 56 61 66 71
  Pituus, cm 71 73,5 76 78,5 81 84


  Malli on ”perus”, eli istuu hyvin eurooppalaisten päälle.
  Tarkistathan mitat ennen tilaamista.

  Tuotteen puuvilla on viljelty ja tuotettu ympäristöjalanjälki ja reilut työolosuhteet huomioiden, yhteistyössä mm. Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. Tämä on parempi valinta puuvillan viljelijöille, tuotantotyöntekijöille, maaperälle, ilmastolle, tuotteen laadulle ja kuluttajalle.

  Tämä tuote lähetetään ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme. Tämän tuotteen toimitusaika on hieman normaalia pidempi, eli 5–10 arkipäivää. Tämä siksi, kun käytämme samaa keskusta kansainvälisiin tilauksiimme ja ainakin toistaiseksi se tuo meille helpotusta tuotantoon ja logistiikkaan.

  Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

  Jos jokin askarruttaa, ota toki yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Saatat myös pitää...

 • Kaikki tiet vievät Helsinkiin. Musta miesten Helsinki huppari myös naisille. Tämä hauska Helsinki huppari painatuksella on ekologisesti tuotettu ja avainasemassa on aina vastuullisuus.

  Helsinki tienviitta huppari

  54,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Sivistyksen kehäpäätelmä. Musta Kehä 3 -aiheinen miesten T-paita painatuksella, teemana asenne ja huumori. Pehmeä kampapuuvilla tuo mukavuutta arkeen. Sopii myös naisille, eli ns. Unisex paita.

  Kehä III – sivistyksen raja T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Suomen kolme tärkeintä kirjainta. Musta miesten Helsinki huppari myös naisille. Tämä hauska Helsinki huppari painatuksella on ekologisesti tuotettu ja avainasemassa on aina vastuullisuus.

  HKI huppari

  54,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Helsinkirakkautta! Musta Helsinki-aiheinen miesten Helsinki T-paita painatuksella, teemana asenne ja huumori. Pehmeä kampapuuvilla tuo mukavuutta arkeen. Sopii myös naisille, eli ns. Unisex Helsinki paita.

  I Love HKI T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista

Rakastakaamme Helsinkiä. Stadi on mesta paikka eli osta tästä rakkaudella itsellesi Helsinki paita.

Voit tutustua erikseen myös kasvavaan Helsinki paita -kokoelmaamme.


kpl jäljellä

-->