Uusimmat tuotteet

 • Kekkonen pelasi ja kalasti! Ultimaattinen Kekkonen paita tästä. Ilmainen toimitus. Kierrätettyä polyesteriä ja laadukas Suomi fanipaita. Onko jääkiekon MM-kisat tulossa? Sitten huudetaan ja Suomi fanipaita kotikatsomoihin ja Suomi leijonat johtoon. Suomi fanipaita joka on samalla myös Kekkonen paita, joka sopii koko perheelle. Leijonat kiittää. Suomi fanipaita ja Kekkonen paita nyt Saunazillalta!

  Kekkonen jääkiekko fanipaita

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Leijonapaita etupuolelta kuvattuna, nimellä Domination. Suomileijona karjaisee niin että ylämummo heilahtaa! Nyt huudetaan! Leijonapaita siis päälle! Ilmainen toimitus. Kierrätettyä polyesteriä ja laadukas Leijonapaita. Onko jääkiekon MM-kisat tulossa? Leijonapaita kotikatsomoihin ja Suomi leijonat johtoon. Sopii koko perheelle. Kyllä tällä aina yksi jääkiekon maailmanmestaruus irtoaa! Voitto kotiin ja torille! Leijonat kiittää kannustuksesta. Leijonapaita nyt Saunazillalta!

  Leijona Suomi Domination, jääkiekko fanipaita

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Saunazillan Hockey Metal jääkiekko fanipaita, etupuoli. Raskasta lätkää niin että koko jää halkeilee. Kaksi perisuomalaista käsitettä yhdessä tuotteessa – jääkiekko fanipaita raskaan hevimusiikin hengessä. Kierrätettyä polyesteriä ja laadukas jääkiekko fanipaita. Onko jääkiekon MM-kisat tulossa? Sitten huudetaan! Sopii koko perheelle. Kyllä tällä aina yksi jääkiekon maailmanmestaruus irtoaa. jääkiekko fanipaita nyt Saunazillalta!

  Hockey metal, jääkiekko fanipaita

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Suomi on saapunut ja alta pois. Suomi-aiheinen leijona paita kuvattuna edestä päin. Kierrätettyä polyesteriä ja laadukas leijona paita. Onko jääkiekon MM-kisat tulossa? Leijona paita kotikatsomoihin ja Suomi leijonat johtoon. Sopii koko perheelle. Kyllä tällä aina yksi jääkiekon maailmanmestaruus irtoaa! Voitto kotiin ja torille! Leijonat kiittää kannustuksesta. Leijona paita nyt Saunazillalta!

  The Finn is here, jääkiekko fanipaita

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Leijona fanipaita etupuoli. Voittomoodi on päällä ja wannabe't lämitään tieltä pois. Se on yksi karjaisu ja game over. Leijona fanipaita tästä päälle. Ilmainen toimitus. Kierrätettyä polyesteriä ja laadukas fanipaita. Onko jääkiekon MM-kisat tulossa? Sitten huudetaan! Leijona fanipaita kotikatsomoihin ja Suomi leijonat johtoon. Voitto kotiin ja torille! Leijonat kiittää kannustuksesta. Leijona fanipaita nyt Saunazillalta!

  Finland – Game on, jääkiekko fanipaita

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Let's Go Finland Suomi fanipaita edestä kuvattuna. Nyt mennään, Suomi! Mennään suoraan voittoon asti, nöyristelemättä ja selkä suorana. Kultajuhlat tiedossa totuttuun tapaan ja tilanne vaatii paidan. Ilmainen toimitus. Kierrätettyä polyesteriä ja laadukas fanipaita. Onko jääkiekon MM-kisat tulossa? Sitten huudetaan! Suomi fanipaita kotikatsomoihin ja Suomi leijonat johtoon. Ei varsinainen Leijona paita, mutta Suomi fanipaita joka on samalla myös jääkiekko paita, joka sopii koko perheelle. Kyllä tällä aina yksi jääkiekon maailmanmestaruus irtoaa! Leijonat kiittää kannustuksesta. Suomi fanipaita nyt Saunazillalta!

  Let’s go Finland, jääkiekko fanipaita

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Musta hauska miesten T-paita, paidan kuvassa vanha vintage-uutiskuva erikoisesta menopelistä sadan vuoden takaa. Laadukasta, kestävästi tuotettua puuvillaa, vahvistetuilla saumoilla. Ilmainen toimitus koko Suomeen. Osta netistä paidat painatuksella edullisesti, olemme täysin suomalainen nettikauppa. Tuote on ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta, laadukas puuvilla ja O-aukkoinen Regular Fit T-paita. T-paita miehille ja T-paita naisille. Tärkeimpiä arvojamme ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys. Unisex-mallinen paita, eli samalla sekä miesten paita että naisten paita.

  FrostRider T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Musta laadukkaasti painettu Häjy paita, puukkojunkkarit. Aika lailla OG-meininki. Kestävästi tuotettua puuvillaa, vahvistetuilla saumoilla. Ilmainen toimitus koko Suomeen. Osta netistä paidat painatuksella edullisesti, olemme täysin suomalainen nettikauppa. Tuote on ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta, laadukas puuvilla ja O-aukkoinen Regular Fit T-paita. T-paita miehille ja T-paita naisille. Tärkeimpiä arvojamme ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys. Unisex-mallinen paita, eli samalla sekä miesten paita että naisten paita.

  Time for sauna, puukkojunkkarit T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Hauska musta miesten T-paita, jonka painatuksessa vanha markan seteli vuodelta 1916. Laadukasta, kestävästi tuotettua puuvillaa, vahvistetuilla saumoilla. Ilmainen toimitus koko Suomeen. Osta netistä paidat painatuksella edullisesti, olemme täysin suomalainen nettikauppa. Tuote on ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta, laadukas puuvilla ja O-aukkoinen Regular Fit T-paita. T-paita miehille ja T-paita naisille. Tärkeimpiä arvojamme ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys. Unisex-mallinen paita, eli samalla sekä miesten paita että naisten paita.

  Markan T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Finnish ordinary – Explicitly grey T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Musta miesten T-paita, painatuksessa lukee Straight Outta Sauna. Kyseessä Saunazillan Sauna T-paita, parodioituna Straight Outta Compton paita.

  Straight Outta Sauna T-paita

  24,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Lappi kangaskassi tyylikkäällä painatuksella.

  Neon revontulet kangaskassi

  28,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Helsinki-aiheinen tyylikäs Helsinki paita miehille ja naisille. Musta miesten Helsinki T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazillan nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  Love Helsinki T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Retro-teemalla hieno paita, jonka painatuksessa Karate Kid paita konteksti. Musta miesten Sauna T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazillan nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  All Valley Sauna Championships T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Suomi-aiheinen hauska t paita, jonka painatuksessa on juopotteleva poro. Musta miesten T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazillan nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  Porojuoppo – just Finnish it T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Hauska sauna-aiheinen Sauna T-paita, jonka painatuksessa hätäpainike. Musta miesten T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazillan nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  Emergency Sauna T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista