JKL-näppäimistö huppari

54,90

Ilmainen toimitus! Tuotteen toimitusaika on 4–6 arkipäivää.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Siinähän ne on vierekkäin, Jyväskylällä siis oma salainen QWERTY-koodi. Se ei voi olla sattumaa. Tämän on oltava jonkinlainen merkki korkeammasta kehityksestä.

  Huom; tuotteen harmaasta versiosta suurin tilattavissa oleva koko on XXL.

  Lisätiedot

  Laadukas ja hyvin istuva, Perfect Sweat -teknologialla varustettu Jyväskylä huppari, joka sopii miehille ja naisille. Ylellinen, pehmeä tuntuma ja laadukas mattainen ulkonäkö. Materiaalina 80% rengaskehrätty kampapuuvilla / 20% kierrätetty polyesteri. Harjattu sisäpuoli ja vuorellinen huppu.

  Jyväskylä huppari täyttää OEKO-TEX® 100 -standardin, eli testattuja haitallisten kemikaalien varalta. Puuvilla noudattaa Better Cotton -standardia, joka asettaa tarkat vaatimukset reilulle työvoimalle, sekä vettä ja maaperää säästävälle viljelylle. Tuotteella on lisäksi myös Fair Wear Leader ja PETA-Approved Vegan -sertifikaatit.

  Koko

  S, M, L, XL, XXL, XXXL

  Väri

  Musta, Harmaa

  S M L XL 2XL 3XL
  Leveys, cm 53 56,5 60 63,5 67 70,5
  Pituus, cm 65,5 67,5 69,5 71,5 73,5 75,5

  Huom; tuotteen harmaasta versiosta suurin tilattavissa oleva koko on 2XL.


  Malli on ”perus”, eli istuu hyvin eurooppalaisten päälle.
  Tarkistathan mitat ennen tilaamista.

  Tuotteen puuvilla on viljelty ja tuotettu ympäristöjalanjälki ja reilut työolosuhteet huomioiden, yhteistyössä mm. Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. Tämä on parempi valinta puuvillan viljelijöille, tuotantotyöntekijöille, maaperälle, ilmastolle, tuotteen laadulle ja kuluttajalle.

  Tämä tuote postitetaan Helsingin varastoltamme. Toimitusaika on 4–6 arkipäivää. Tilaus saapuu joko suoraan postiluukkuun tai lähimpään Postin pakettiautomaattiin.

  Jotkut muut tuotteemme lähtevät eri varastolta ja niillä on eri toimitusaika (lukee tuotesivulla). Eli vaikka ostaisitkin samassa tilauksessa, eri varastolta lähtevät tuotteet saapuvat sinulle eri paketissa ja eri ajankohtana.

  Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

  Jos jokin askarruttaa, ota toki yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Siinähän ne on vierekkäin, Jyväskylällä siis oma salainen QWERTY-koodi. Se ei voi olla sattumaa. Tämän on oltava jonkinlainen merkki korkeammasta kehityksestä.

Huom; tuotteen harmaasta versiosta suurin tilattavissa oleva koko on XXL.


kpl jäljellä

-->