Absurdly Expensive Alcohol T-paita

29,90

Ilmainen toimitus! Toimitusaika 5–10 arkipäivää – postitetaan ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme (pidempi toimitusaika).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

  Kuvaus

  Tokihan se juominen tulee kalliiksi tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Mutta sillä välin olisi kyllä kiva nauttia edes vähän halvemmista antimista. Ainahan sitä voi pikahiivalla lyödä viiniämpärin kylppärin nurkkaan pulputtamaan, mutta eipä sitäkään kyllä määräänsä enempää…

  Lisätiedot

  Paita on ommeltu huippuluokan puuvillaneuloksesta. Tasaisempaa ja pehmeämpää puuvillaa saat hakemalla hakea. Airlume-kampapuuvillan valmistusmenetelmä poistaa myös n. 2,5 kertaa enemmän epäpuhtauksia raakamateriaalista kuin muut perinteiset menetelmät.

  Malli on normaali classic fit, eli sopii myös naisille. Paidassa on sivusaumat ja vahvistettu olkasauma.

  Paino Ei saatavilla/-tietoa
  S M L XL 2XL 3XL
  Leveys, cm 46 51 56 61 66 71
  Pituus, cm 71 73,5 76 78,5 81 84


  Malli on ”perus”, eli istuu hyvin eurooppalaisten päälle.
  Tarkistathan mitat ennen tilaamista.

  Tuotteen puuvilla on viljelty ja tuotettu ympäristöjalanjälki ja reilut työolosuhteet huomioiden, yhteistyössä mm. Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. Tämä on parempi valinta puuvillan viljelijöille, tuotantotyöntekijöille, maaperälle, ilmastolle, tuotteen laadulle ja kuluttajalle.

  Tämä tuote lähetetään ulkoiselta logistiikkakeskukseltamme. Tämän tuotteen toimitusaika on hieman normaalia pidempi, eli 5–10 arkipäivää. Tämä siksi, kun käytämme samaa keskusta kansainvälisiin tilauksiimme ja ainakin toistaiseksi se tuo meille helpotusta tuotantoon ja logistiikkaan.

  Tuotteella on 14 vuorokauden palautusaika siitä, kun tuote on toimitettu. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vaurioitunut lähetyksessä, saat korvaavan tuotteen tilalle tai sen hinta korvataan kokonaan tai osittain. Asiakastakuun lisäksi sinulla on voimassa kuluttajan lainmukaiset oikeudet.

  Jos jokin askarruttaa, ota toki yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Saatat myös pitää...

 • Hauska poro-aiheinen painatus paidassa. Painatuksessa mukana undergoorund comics -teema. Musta miesten T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazilla nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  Reindeer are lovely T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Hauska Suomi-aiheinen paita painatuksella. Painatuksessa viikinkihahmo joka pitää oluesta. Valkoinen miesten T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazilla nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  In Finland it’s beer o’clock T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Suomalainen sarjakuvahahmo Helsinki Hurricane paidan painatuksessa. Suomi-aiheinen sarjakuva -konteksti kuvassa. Musta miesten T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazilla nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  The new adventures of Finland T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Suomi-aiheinen hauska t paita, jonka painatuksessa on juopotteleva poro. Musta miesten T-paita Saunazilla-verkkokaupasta. Paidat ovat laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto, eettinen ja kestävä kehitys on otettu huomioon läpi prosessin. Saunazillan nettikauppa takaa, että tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

  Porojuoppo – just Finnish it T-paita

  29,90
  Valitse vaihtoehdoista

Tokihan se juominen tulee kalliiksi tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Mutta sillä välin olisi kyllä kiva nauttia edes vähän halvemmista antimista. Ainahan sitä voi pikahiivalla lyödä viiniämpärin kylppärin nurkkaan pulputtamaan, mutta eipä sitäkään kyllä määräänsä enempää…


kpl jäljellä

-->